Biroul Permanent al Camerei discuta, miercuri, de la ora 10:00, cererea de avizare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

"Astazi, 27 noiembrie 2012, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit de la ministrul Justitiei, Mona-Maria Pivniceru, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Ion Stan, implicat intr-un dosar penal instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie", se arata intr-un comunicat al Camerei Deputatilor remis agentiei MEDIAFAX.

"In conformitate cu prevederile constitutionale si regulamentare incidente, presedintele Camerei Deputatilor va dispune masurile procedurale pentru ca cererea Ministerului Justitiei sa fie introdusa cu prioritate pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, de miercuri, 28 noiembrie, ora 10.00, in vederea transmiterii ei catre Comisia juridica, de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor", mai precizeaza sursa citata.

Ministrul Justitiei a transmis, marti, presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta.

"Astazi, 27 noiembrie 2012, in baza datelor comunicate de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, in temeiul art. 72 alin. 2 din Constitutia Romaniei (republicata), art. 24 Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si senatorilor (republicata) si art. 193 din Hotararea Camerei Deputatilor nr. 8/1994 (republicata) privind Regulamentul Camerei Deputatilor, ministrul Justitiei a transmis presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a domnului deputat Stan Ion, acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, ce fac obiectul unui dosar penal instrumentat de catre procurorii anticoruptie", se arata intr-un comunicat de presa al MJ.

Citeste si:
Femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani vor avea...
Femeile însărcinate și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.