Deputatul PSD Ion Stan a venit, luni, la DNA pentru a da o declaratie in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut de la un om de afaceri 130.000 de lei pentru cheltuieli din campania electorala, in schimbul influentei pentru obtinerea unor contracte.

Potrivit MEDIAFAX, Ion Stan a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 15.30, fiind insotit de avocat. El a refuzat sa faca declaratii la intrarea in sediul DNA.

Deputatul PSD a fost si in 23 noiembrie la Directia Nationala Anticoruptie, el spunand ca nu a dat declaratii in fata anchetatorilor pe motiv ca acestia nu i-ar fi prezentat inca documentele ce stau la baza acestui dosar, insa va reveni in 26 noiembrie.

DNA: Ion Stan a primit de la denuntator si produse pentru campanie

Intrebat daca a discutat cu colegii de partid si cu presedintele PSD, Victor Ponta, despre dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, deputatul Ion Stan a spus ca va discuta in 26 noiembrie cu acestia despre cauza penala.

Totodata, Ion Stan a spus, raspunzand unei intrebari, ca nu isi va da demisia din Parlament si ca va continua campania electorala pentru un nou mandat de deputat intr-un colegiu din Dambovita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.