Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu "va sari in capul" presedintelui Traian Basescu daca Romania nu va obtine ce si-a propus in ceea ce priveste bugetul european pentru 2014-2020.

"Asa cum am vazut lucrurile, cifra aceasta (n.r.- 44 – 45 de miliarde euro pentru coeziune) mi se pare deja prea optimista. Nu sunt unul dintre cei care vor sari in capul lui Traian Basescu daca, asa cum vad lucrurile, nu vom obtine atat de mult cat ne dorim, cu conditia sa am garantia ca Traian Basescu acolo s-a batut pentru interesele Romaniei in mod hotarat si in mod inteligent si nu pentru interesele PPE", a declarat Antonescu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, presedintele PNl a afirmat ca mandatul "simbolic" acordat lui Basescu nu este de a "bate cu pumnul in masa".

"Mandatul nu este acela asa cum se mistifica in aceste zile de catre propagandistii lipsiti de talent ca doamna Boagiu sau ca domnul Traian Ungureanu, de a bate cu pumnul in masa. Nu e nimeni nici ridicol, nici absurd, Romania in niciun caz nu poate sa bata cu pumnul in masa si bine ar fi sa nu bata nimeni, acolo, la masa aceea", a mai adaugat Antonescu.

Citeste si: Basescu, la iesirea de la Consiliu: Cred ca pana la urma vom gasi solutie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.