Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca, daca ar fi in locul deputatului Alin Trasculescu, si-ar da demisia din Parlament, pentru a se pune la dispozitia organelor Justitiei si pentru a ajuta Legislativul sa devina mai respectat.

"Daca as fi in locul domniei sale si pentru a arata ca sunt nevinovat - pentru ca plecam de la prezumtia de nevinovatie - as folosi cea mai simpla metoda pe care o am in acest moment, aceea de a-mi depune demisia din functia de deputat si a ma pune la dispozitia organelor Justitiei din Romania. Este o chestiune foarte simpla si care ne-ar ajuta si pe noi si ar ajuta aceasta institutie - Parlamentul Romaniei - sa devina mai respectata si mai apreciata in randul cetatenilor. Este punctul meu de vedere", a spus Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

Camera Deputatilor se va reuni in 20 noiembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitarii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu, a anuntat, miercuri, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Zgonea a precizat, dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei, ca s-a decis ca pana sambata la pranz Comisia juridica sa isi exprime punctul de vedere in legatura cu acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.