Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca nu a primit niciun raspuns la dezbaterea publica pe care i-a lansat-o premierului Victor Ponta pe teme economice, el adresandu-i premierului un nou mesaj: "Victore, ti-e frica?".

"De doua zile am lansat aceasta invitatie, sunt la dispozitia domnului Ponta 24 de ore din 24, in orice loc pe care-l stabileste dansul, cu cine vrea dansul la o dezbatere pe temele economice importante si principale ale Romaniei. Din pacate nu am primit niciun raspuns si m-as adresa domnului Ponta: Victore, ti-e frica?", a precizat Videanu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a mai spus ca iesirea din recesiunea tehnica se datoreaza Guvernului Ungureanu si nu Guvernului Ponta.

"Iesirea din recesiunea tehnica se datoreaza Guvernului Ungureanu si nu Guvernului Ponta pentru ca singurele trimestre care nu i se pot atribui domnului Ponta cu crestere, e adevarat mica, au fost trimestrul I si trimestrul II, din acest an 0,1 si 0,5. Din toate evaluarile, trimestrul III va fi cu minus, e adevarat putin, dar va fi cu minus de 0,4%", a precizat Videanu intr-o conferinta de presa.

El a aratat ca a avut neplacuta surpriza sa-l vada pe prim-ministrul Ponta intr-o conferinta de presa afirmand ca Romania a reusit o macrostabilizare economica si bugetara de cand Ponta este premier.

"Minciuna permanenta a domnului Ponta incepe deja sa produca efecte, scoate deja oamenii in strada. Se apropie rapid momentul sfarsitului celui mai slab guvern post-decembrist pe care l-a avut Romania vreodata. Inca doctor, domnul Ponta este singurul om capabil sa demonstreze iesirea din recesiune fara sa ia niciun fel de masura", a mai spus Adriean Videanu.

El a aratat ca, in lipsa masurilor de sprijin pentru economie, tinta de crestere economica pe 2012 a fost revazuta de la 2,5% la 0,3%.

"Guvernul Ponta a blocat Romania", a apreciat Videanu care a criticat Guvernul Ponta aratand ca acesta a taiat cheltuielile de investitii la rectificare, a blocat peste 30.000 de locuri de munca, a suspendat fondurile europene, iar inflatia s-a triplat.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

"Domnule Ponta i-ati distrus pe romani", a mai spus Adriean Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.