Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, marti, ca Adriean Videanu ca ar putea fi una dintre propunerile ARD pentru functia de prim-ministru, aratand insa ca alianta nu a luat o decizie pe aceasta tema si nu vrea sa "vanda pielea ursului din padure".

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a fost intrebat daca Adriean Videanu ar putea fi o propunere de prim-ministru din partea ARD, dupa ce acesta a prezentat programul de guvernare al aliantei.

"Da, Adriean poate fi una dintre propunerile noastre. Noi nu ne-am decis, nu vrem sa vindem pielea ursului din padure. Ne-am propus un scor care sa ne permita sa fim la guvernare, in jur de 30%", a raspuns Vasile Blaga la intrebarile ziaristilor.

Adriean Videanu a dat diverse raspunsuri la intrebarea privind o eventuala nominalizare a lui pentru functia de prim-ministru din partea aliantei.

"Nu. Eu sunt presedintele Comisiei Nationale de strategie a PDL si am coordonat la nivelul aliantei elaborarea programului de guvernare", a fost prima precizarea a lui Videanu.

ARD vrea sa reduca numarul de ministere. Videanu: Vor fi 16 membri ai Cabinetului

El a mai spus ca desemnarea primului-ministru este apanajul sefului statului, dupa ce presedintii de partide fac propuneri.

Intrebat daca si-ar putea asuma aplicarea programului de guvernare al ARD avand functia de prim-ministru, Adriean Videanu a raspuns: "Vom vedea la momentul potrivit".

Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu a prezentat, marti, Programul de guvernare al ARD pe perioada 2013-2016, "Reporneste Romania", in prezenta co-presedintilor ARD, Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu si a altor reprezentanti ai aliantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.