Presedintele Traian Basescu nu incalca in niciun fel Constitutia participand la Congresul PPE, ci reprezinta Romania in calitate de sef de stat, a declarat, marti, liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu.
Potrivit MEDIAFAX, solicitat sa comenteze afirmatiile premierului Victor Ponta, care considera ca Traian Basescu va incalca din nou Constitutia participand la Congresul PPE de la Bucuresti, M.R. Ungureanu a raspuns: "Nu incalca in niciun fel Constititia".

"Ca sef de stat invitat sa participe la o manifestare internationala de proportii si reprezentand Romania in aceasta calitate, credem ca e natural sa exprime un cuvant de bun venit. Sunt convins ca daca la Bucuresti ar fi avut loc dezbaterile congresului PES, organizatorii l-ar fi invitat pe presedintele Romaniei in calitatea sa de reprezentant al natiunii si al statului pentru a tine un cuvant de bun venit. E o practica fireasca, protocolara, de bun simt, care are precedent in organizarea altor evenimente internationale la Bucuresti", a spus Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.