Fostul presedinte al PDL Emil Boc spune ca organizarea Congresului PPE la Bucuresti reprezinta o reusita a PDL si o recunoastere a meritelor partidului in ceea ce inseamna pozitia sa in Europa.

"Organizarea Congresului PPE la Bucuresti este o reusita a PDL care a reusit sa aduca peste 17 lideri din UE, sefi de stat si de guvern, presedintele PPE, pe presedintele Comisiei Europene. Este o recunoastere a meritelor PDL in ceea ce inseamna pozitia lui in Europa si capacitatea de a guverna tara in cele mai grele momente ale crizei economice. Este o forma de recunoastere din partea PPE ca PDL si-a sacrificat imaginea si voturi in perioada de maxima criza economica pentru a da solutii necesare tarii, chiar daca ele nu au fost cele mai bune din punctul de vedere al imaginii partidului si al voturilor obtinute in diverse competitii electorale", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Emil Boc, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca organizarea Congresului PPE la Bucuresti este un succes pentru PDL in conditiile in care PSD nu a putut organiza congresul socialistilor europeni la Bucuresti deoarece acestia au preferat sa il tina la Bruxelles, pentru ca "nu doreau sa isi asocieze numele cu PSD-ul din Romania".

Potrivit acestuia, Romania are toate sansele sa obtina un post de vicepresedinte al PPE, pe care il merita ca atare, iar PDL o va sustine pe Anca Boagiu pentru un post de vicepresedinte.

"Este un post pe care PDL il merita pe deplin, avand in vedere pozitia pe care o are in randul partidelor populare europene din Europa", a afirmat fostul lider democrat-liberat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.