Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este de acord cu afirmatiile lui Victor Ponta, potrivit carora Traian Basescu are "apucaturi de tip securist".

"Sunt de acord cu premierul, am spus-o eu insumi ani de zile. E limpede ca mentalitatea si unele actiuni ale presedintelui sunt de tip securist", a declarat Crin Antonescu, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, dupa ce premierul a spus ca "uraste tot ce reprezinta Traian Basescu", Antonescu a a afirmat ca sentimentele care il incearca fata de presedinte sunt "dispret" si "respingere categorica".

"Eu, din fericire, sunt vizitat foarte rar de acest sentiment, ura, si oricum nu din politica se poate naste ura. Eu as vorbi mai repede de dispret si de o respingere categorica, pentru ca Romania a pierdut foarte mult din cauza unor apucaturi de tip securist, nu numai ale presedintelui, e drept, dar care devin mult mai periculoase atunci cand le manifesta primul om in stat", a mai adaugat presedintele Senatului.

Antonescu a vorbit si despre anuntul lui Victor Ponta privind lipsa resurselor bugetare pentru ultimele 45 de zile ale anului.

"Eu nu pot decat sa confirm lucrurile pe care premierul si echipa sa le-au constatat si le-au evaluat dupa ce au ajuns la palatul Victoria. Toata aceasta perioada marcata in spatiul public mai cu seama de confruntari politice a avut in fundal mari probleme de natura economica, bugetara, pe care aceasta echipa a reusit deocamdata sa le rezolve cat de bine si cat de mult puteau in conditiile date", a concluzionat liberalul.

Citeste si: Boc, despre Guvernul Ponta: Amatorism, penibilitate si incompetenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.