Liderul USL, Victor Ponta, a declarat ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an, relateaza MEDIAFAX.

Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns:

"Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?", a spus Ponta la PRO TV.

Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte multi politicieni tineri noi, nu doar vechi politicieni, dar ca in actualul sistem de vot uninominal vor fi tot mai putini oameni noi si tineri.

Europarlamentarul George Becali declara ca va candida la alegerile parlamentare, sub sigla USL, intr-un colegiu din Sectorul 6, sustinand ca a avut joi o discutie cu liderul PNL Crin Antonescu privind incheierea unui protocol de sustinere intre PNG si Uniune.

Crin Antonescu este de acord cu Becali in PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca Biroul Politic al PNL ar urma sa ia luni o decizie cu privire la candidatura lui Gigi Becali sub sigla USL la alegerile parlamentare, mentionand ca el este de acord cu aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.