Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sever Voinescu, "un intelectual extrem de rafinat", a fost "o aparitie placuta si benefica pe scena politica romaneasca" si este o pierdere pentru PDL ca el nu mai doreste sa candideze

Ioan Oltean a fost intrebat daca i se pare o "pierdere" faptul ca Sever Voinescu nu mai vrea sa candideze pentru un nou mandat in Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Da, categoric. Server Voinescu a fost o aparitie placuta si benefica pe scena politica romaneasca. El a facut o figura frumoasa in acesti patru ani. Este un intelectual extrem de rafinat, un om al partidului extrem de vizibil. Nu am informatii de ce nu mai vrea sa candideze, dar, cu certitudine, este o pierdere pentru PDL", a spus Oltean.

La afirmatia unui jurnalist potrivit careia Sever Voinescu s-ar pregati pentru alegerile europarlamentare, Oltean a spus: "Pana la europarlamentare mai sunt inca zile multe si nimeni nu il impiedica sa se pregateasca si din calitatea lui de deputat pentru un mandat de europarlamentar".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.