Presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, declara, referitor la lansarea candidatilor USL pentru parlamentare pe Arena Nationala, in 17 octombrie, cand va avea loc si Congresul PPE, ca liderii Uniunii "sunt necopti, imaturi si iresponsabili".

Ioan Oltean a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza intentia USL de a organiza lansarea candidatilor sai la Bucuresti, cand are loc congresul popularilor europeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Evenimentul din 17-18 octombrie mi se pare unul dintre cele mai mari evenimente politice pe care Romania le-a gazduit in lunga ei existenta, un eveniment care incercam sa aiba consecinte pozitive asupra Aliantei Romania Dreapta, dar in acelasi timp sa aiba consecinte pozitive asupra Romaniei. Vizita si prezenta in Romania a peste 20 de sefi de state si de guverne nu poate sa se lase cu consecinte doar asupra unei formatiuni politice, ci asupra intregii tari. De aceea, m-as fi asteptat si as fi dorit ca fiecare forta politica din Romania sa fie responsabila si rezonabila in a trata cu maxima importanta acest eveniment. Prezenta cancelarului german si a altor lideri europeni poate fi benefica Romaniei in ansamblul ei si, de aceea, a gandi un mega eveniment politic ca o contrapondere pentru a diminua din importanta celuilalt eveniment european si nu national inseamna o maxima lipsa de responsabilitate", a spus Oltean.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud a adaugat ca liderii USL arata, organizand un miting de proportii, ca nu le pasa de interesul Romaniei.

"Inseamna ca pe tine te doare in cot de interesul Romaniei si ca vezi doar interesul partidului pe care il reprezinti, inseamna ca ai ramas calat pe gandirea lui Kim Ir Sen sau Nicolae Ceausescu, acele evenimente megalomanice in care tot poporul se aduna sa-si slaveasca conducatorul. Condamn acest gest cu toata puterea mea si cred ca fac o mare, o foarte mare greseala cei din USL. Am vazut si comentariile unor lideri legat de prezenta liderilor europeni si mi-am dat seama ca oamenii acestia sunt totalmente inconstienti si nu au nimic cu interesul general al Romaniei, ci doar cu imaginea lor si a partidelor din care fac parte", a spus Oltean.

Citeste si: Vanghelie trebuie sa aduca 15 mii de oameni la mitingul USL de pe Arena Nationala

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.