Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat, joi, dupa sedinta Consiliului organizatiei de Bucuresti, ca filiala din Capitala a social-democratilor trebuie sa aduca la mitingul de lansare a candidatilor USL ce se va desfasura pe Arena Nationala 15.000 de persoane.

"Vom avea o sedinta de pregatire pentru organizarea mitingului, cu presedintii de sector, pentru a reusi sa-i aducem pe cei 15.000 de oameni. PSD Bucuresti trebuie sa aduca 15.000 de oameni", a spus Vanghelie, dupa sedinta Consiliului organizatiei Bucuresti a PSD, transmite MEDIAFAX.

Organizatiile judetene ale USL vor primi de la centru "norme de prezenta" pentru mitingul din 17 octombrie de pe Arena Nationala, respectiv numarul de persoane pe care trebuie sa le aduca la Bucuresti pentru ceea ce organizatorii doresc a fi cel mai mare eveniment postrevolutionar.

Surse din USL au declarat pentru MEDIAFAX ca normele de prezenta vor fi transmise in teritoriu in cursul zilei de joi, acestea nefiind unele fixe pentru toate organizatiile judetene, ci variind in functie de distanta care urmeaza a fi parcursa pana la Bucuresti. Astfel, organizatiile judetene apropiate de Capitala vor avea norme de prezenta mai mari, in timp ce filialele indepartate vor trebui sa aduca un numar mai mic de participanti.

Impunerea normelor de prezenta pentru organizatiile USL are la baza pretentia liderilor de la centru ai Uniunii de a avea pe 17 octombrie "cel mai mare eveniment organizat de la Revolutie incoace", care sa beneficieze de prezenta a nu mai putin de 74.000 de participanti.

Liderii centrali vor ca la evenimentul de lansare a candidatilor Uniunii la alegererile parlamentare sa participe 54.000 de persoane asezate in tribunele si peluzele Arenei Nationale - acoperind astfel capacitatea stadionului - la care sa se adauge 20.000 de persoane care sa ocupe spatiul destinat gazonului, au relatat pentru MEDIAFAX sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.