Vicepresedintele PDL, Sever Voinescu, a declarat, vineri, ca apropierea dintre Gigi Becali si USL este "oribila" si reprezinta un "joc electoral ieftin".

"Din punctul meu de vedere, este oribil si asta va contribui la degradarea atmosferei politice in Romania, dar vedeti, asta conteaza prea putin. Pe mine nu ma mira faptul ca Crin Antonescu face povestea asta. Dupa ce l-ai inghitit pe Dan Voiculescu, sa inghiti pe Gigi Becali este un exercitiu simplu", a declarat vicepresedintele PDL, potrivit realitatea.net.

De asemenea, democrat-liberalul a afirmat ca acesta cooperare reprezinta doar "un joc electoral ieftin".

"Din punctul meu de vedere, povestea asta cu Gigi Becali este un joc electoral ieftin, care pleaca de la o premisa rudimentara, adica daca omul detine echipa Steaua, sa-l punem sa candideze in cartierul in care stau cei mai multi stelisti. Tipul asta de logica politica, fara sa ma intreb cine e, fara sa ma intreb ce face, ce tip de prestatie politica are. Acum dupa Dan Voiculescu, Crin Antonescu il aduce pe Gigi Becali. Cine va urma?", a mai adaugat Voinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.