Premierul Victor Ponta a declarat ca isi doreste ca justitia sa isi faca datoria in ceea ce priveste plangerea penala formulata de Guvern la adresa lui Dan Diaconescu in cazul Oltchim, aratand ca infractiuni precum cele acuzate se vor repeta daca nu va exista niciun fel de reactie a justitiei. 
"Astazi s-a facut plangerea penala pentru cei care au comis infractiuni de fals in documente publice si inselaciune. Dincolo de incalcarea legilor, este o sfidare si o bataie de joc la adresa oamenilor de la Oltchim fara precedent in cei 22 ani de democratie si mi-as dori ca justitia romana sa isi faca datoria, pentru ca asemenea lucruri sa nu se mai poata intampla in viitor. Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, sigur ca asemenea lucruri se vor repeta. Cand stii ca ai imunitate, iti permiti sa faci orice", a spus Ponta in sedinta de guvern, transmite MEDIAFAX.

Citeste si: Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune in cazul privatizarii Oltchim


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.