Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca ministerul pe care il conduce nu are niciun fel de competenta in decizia privind retragerea titlului de doctor in cazul lui Victor Ponta.

"Cei care au cerut (n.r.- retragerea titlului de doctor) au facut legea 1/2011, lege care stabileste clar competentele structurii care trebuie sa decida intr-o asemenea situatie. Acesta este Consiliul national de etica. Eu n-am discutat cu acest consiliu, i-am respectat decizia. Ministerul nu are niciun fel de competenta in legea lui Funeriu", a declarat Andronescu, potrivit realitatea.net.

Ministrul Educatiei da vina pe legea facuta de Daniel Funeriu, care transfera puterea de decizie Consiliului National de Etica.

"Eu nu aveam cum sa fiu implicata, pentu ca domnul Funeriu a facut o lege in care a scris negru pe alb ca asemenea sesizari in legatura cu abaterile de la etica sunt judecate de Consiliul National de Etica, nu de universitate, nu de minister", a mai adaugat Andronescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.