Verdictul Consiliului National de Etica ii este favorabil lui Victor Ponta, membrii sai hotarand ca lucrarea este originala si ca nu este vorba de un plagiat, relateaza rtv.net.

Decizia Consiliului a fost adoptata in urma unui raport al comisiei tehnice, alcatuita din trei experti in stiinte juridice.

Conform acestui raport, teza de doctorat a primului-ministru este una originala, desi exista deficiente in ceea ce priveste trimiterile la notele bibliografice.

Raportul privind teza de doctorat a premierului Victor Ponta a fost trimis de catre reprezentantii Consiliului National de Etica (CNE) la Comisia Juridica, din cadrul Ministerului Educatiei, au declarat reprezentantii CNE.

"Nu exista niciun fel de prevedere care sa indice un termen minim sau maxim cu privire la data la care Comisia Juridica trebuie sa dea un raspuns Consiliului National de Etica", au mai spus sursele citate de romanialibera.ro.

La inceputul saptamanii si Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti ar fi dat un verdict asemanator, dar acesta a fost rapid infirmat de Universitate.

Verdictul Universitatii ar trebui sa fie dat vineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.