Prim-vicepresedintele PDL deputatul Cezar Preda a declarat, luni, la Buzau, ca instigarea populatiei la denunt "il clasifica" pe premierul Victor Ponta "in tabloul comunistilor intolerabili", intrucat reintroduce dupa 22 de ani practica potrivit careia "vecinul sa te denunte ca sa o duca mai bine".

"Instigarea populatiei la denunt il clasifica pe Ponta in tabloul comunistilor intolerabili. Faceau denuntul si delatiunea pentru orice. El, iata, reintroduce dupa 22 de ani practica potrivit careia vecinul sa te denunte ca s-o duca el mai bine. Halal gandire, halal premier tanar", a afirmat, intr-o conferinta de presa, Cezar Preda, potrivit MEDIAFAX.

El l-a criticat si pe secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Liviu Voinea, care a anuntat recent ca ministerul este decis sa elimine cat mai multe dintre exceptiile privind impozitul pe proprietate, pe venit si pe profit.

"Domnul Voinea este exemplul clar a ce inseamna sa fii in tribuna si apoi sa treci in teren. Cand era in tribuna era un mare comentator, cand a intrat in teren primele doua fraze pe care le-a putut spune au fost ca a gasit solutii sa impoziteze piscinele si sa instaureze denuntul ca sa aduca bani la stat. Atat au produs tinerii lui Ponta, atat au putut", a mai spus Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.