Presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca, dupa o analiza pe care o vor face juristii formatiunii pe care o conduce, va contesta, daca este cazul, sigla aleasa de Alianta Romania Dreapta, inima, acelasi simbol avandu-l si FDGR. 
Intrebat, intr-o conferinta de presa, despre asemanarea dintre sigla FDGR si cea a Aliantei Romania Dreapta, liderul formatiunii, Klaus Iohannis, a declarat ca, dupa o analiza, va contesta folosirea acestui simbol, daca este cazul, transmite MEDIAFAX.

"Aceste simboluri sunt supuse unei analize la o comisie speciala si vom solicita si noi juristilor nostri o analiza si, daca este cazul, vom contesta. Sigur, pentru tot felul de afise dumnealor inteleg ca si-au ales o inima albastra, verde, nu stiu, a noastra este rosie, dar pe buletinele de vot, deocamdata, siglele nu apar in culori, ci in alb negru si atunci inima e inima si este data deja, si anume la Forumul German", a spus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.