Surprinsa in masina lui Andrei Nastase, judecatoarea Mona Pivniceru a declarat pentru evz.ro ca nu mai este interesata de functia de ministru al Justitiei.

[UPDATE] Pivniceru s-a razgandit

Mona Pivniceru și-a reevaluat poziția: dupa ce a spus ca nu mai este interesata de portofoliul Justiției, ea a declarat, la Realitatea TV, ca vrea in continuare sa preia șefia ministerului Justiției.

Mona Pivniceru, magistratul propus de Victor Ponta pentru functia de Ministru al Justitiei, a fost surprinsa in masina lui Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, care executa o condamnare la Penitenciarul Jilava.

Potrivit acesteia, ea nu ar fi stiut cine este proprietarul masinii, relateaza realitatea.net.

"Vreau sa fiu un om liber. Eu sunt un om simplu, nu-mi place sa fiu urmarit. Nu am voie sa vorbesc cu cine vreau eu?", s-a aratat revoltata Mona Pivniceru.

"Am sa-mi retrag demisia din CSM. Sa puna pe cine vrea la Ministerul Justitiei", a izbucnit magistratul.

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza cazul Pivniceru. Mai precis, va analiza fotografiile cu Pivniceru in masina lui Andrei Nastase, intr-o sedinta care ar urma sa aiba loc saptamana viitoare.

In momentul de fata, Victor Ponta asigura interimatul la Ministerul Justitiei.

Sursa poza: evz.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.