Monica Macovei a declarat ca, din punctul ei de vedere, Romania se afla in pragul unui razboi civil din cauza crizei politice prelungite.

"Nu a mai existat ceea ce se intampla de acum doua luni in Romania, de asta am spus ca suntem la marginea lumii și ma aștept la un razboi civil. Lumea sa ințeleaga ca este foarte grav", a declarat Monica Macovei, conform realitatea.net.

Europarlamentarul a vorbit si despre USL: "Eu cred ca urmeaza un razboi civil pentru ca acesti oameni, USL-ul, nu se lasa, asa cum arata aceste stenograme, e bine ca le avem si avem ce e in mintea lor. Este un grup infractional organizat, asa se definesc, din care unii pleaca ca sa, citez, ca sa nu-si petreaca batranetile la puscarie. Despre asta vorbim, deci acesti oameni au provocat toata situatia in care ne aflam. (...) E grup infractional organizat la conducerea Romaniei, ei se definesc asa".

Monica Macovei a vorbit si despre felul in care ii convinge pe cei din UE sa o asculte atunci cand este vorba despre Romania: "Da, sunt foarte influenta. Ce spun eu se regaseste si in declaratiile Comisiei Europene si ale lui Merkel, lui Barroso, eu cred ca romanii trebuie sa fie mandri ca au un om intre ei atat de influent in afara si stiti ce inseamna asta? Ca au incredere in mine, fiindca nu i-am mintit niciodata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.