PDL nu va recunoaste un referendum la care participa mai putin de 50% plus unu din alegatorii inscrisi in listele electorale si care sa dureze mai mult de o zi, a declarat, luni, Vasile Blaga.

Blaga a precizat, dupa sedinta BPN al partidului, ca in acest fel PDL intelege sa respecte cu strictete deciziile Curtii Constitutionale referitoare la organizarea referendumului.

"Noi, PDL, nu vom recunoaste un referendum la care participa mai putin de 50% plus unu din alegatorii inscrisi in listele electorale si care sa dureze mai mult de o zi. Intelegem in acest fel sa respectam cu strictete decizia Curtii Constitutionale referitoare la organizarea referendumului, in democratie regulile nu se schimba in timpul jocului", a precizat Vasile Blaga.

El a mai spus ca i s-a parut incorect si faptul ca in sectiile de vot, la referendum, va fi prezent un singur reprezentant al celor care il sustin pe Traian Basescu, si anume al PDL si cinci reprezentanti ai altor formatiuni politice, relateaza jurnalul.ro.

Citeste si: REFERENDUM 2012: Cum vor vota romanii din strainatate?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.