Politica 8 Iulie 2012 22:04
Premierul Victor Ponta a declarat ca familia sa a fost amenintata in perioada de dinainte de suspendarea presedintelui Basescu.

"Se incheie o perioada foarte grea. Si familia mea a fost amenintata. Copilul meu a fost amenintat. N-am vrut sa fac public acest lucru pentru ca nu am dorit sa influenteze decizia Parlamentului", a declarat Victor Ponta, vineri, dupa suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei.

Prim-ministrul a mai precizat ca a informat deja organele statului si a primit protectia necesara pentru sine si familia sa, relateaza rtv.net.

"Nu consider ca ma aflu in pericol, dar consider ca violenta de limbaj exprimata in aceste zile genereaza si violenta reala, iar apelul meu a fost catre domnul Vasile Blaga, domnul Traian Basescu ca acest tip de limbaj duce la violenta. Eu nu-l voi folosi niciodata", a conchis Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.