Prim-ministrul Victor Ponta a declarat pentru cotidianul spaniol El Pais ca va demisiona daca decizia Comisiei de Etica va confirma acuzatiile de plagiat in privinta tezei sale de doctorat.

“Imi voi asuma responsabilitatea, chiar daca am fost acuzatii pe criterii politice si punctul meu de vedere nu a fost ascultat”, a declarat Ponta, raspunzand negativ intrebarii daca a plagiat, afirmand ca aceasta acuzatie a aparut in timpul conflictului cu presedintele privind participarea la Consiliul European.

Liderul Grupului PPE: Daca a plagiat, Ponta trebuie sa demisioneze

Privind conflictul dintre el si presedintele Traian Basescu, Ponta a afirmat ca a decis sa accepte coabitarea si respectarea puterilor fiecaruia, relateaza HotNews.ro.

“Sunt la inceputul carierei mele politice, in timp ce Traian Basescu se apropie de terminarea ei. Din pacate, presedintele nu accepta ideea ca Guvernul si Parlamentul nu se subordoneaza vointei lui, asa ca foloseste toate mecanismele – legale sau mai putin legale – pentru a bloca activitatea Executivului”, a mai spus premierul.

Citeste si
Ponta: Sunt gata sa fiu verificat pentru acuzatiile de plagiat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.