Echipa medicala care va decide daca starea de sanatate a lui Adrian Nastase permite transportul acestuia in Spitalul Penitenciar Rahova trebuie sa prezinte un raport scris pana la 10.00.

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei a declarat ca solicitarea a fost deja inregistrata la Politia Capitalei.

"Am inregistrat documentul Politiei Capitalei la ora 8.00, imediat ce s-a deschis Registratura. Am cerut echipei medicale ca pana la ora 10.00 sa prezinte un raport scris", a declarat Macovei, citat de MEDIAFAX.

Politia Capitalei a trimis vineri, la Spitalul Floreasca, o solicitare referitoare la starea de sanatate a lui Adrian Nastase, pentru a se sti daca acesta poate fi mutat in penitenciar, in vederea executarii pedepsei de doi ani de inchisoare.

Adrian Nastase ar putea fi transferat la Penitenciarul Rahova

"Solicitarea a fost primita vineri, dupa ora 17.00, astfel ca nu a putut fi inregistrata la Registratura unitatii sanitare. Acest lucru se va intampla luni, la ora 8.00, dupa care o comisie speciala de medici se va intruni pentru a decide daca pacientul poate fi transferat", declarau reprezentantii Spitalului Floreasca.

Din comisie vor face parte medicii care s-au ocupat de Nastase dupa internare, inclusiv cei din echipa care l-a operat, respectiv Serban Bradisteanu si Ioan Lascar, dar si un legist, au precizat aceleasi surse.

Politia: Pedeapsa lui Adrian Nastase NU a inceput


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.