Politia a trimis o scrisoare Spitalului Floreasca, unde este internat Adrian Nastase, in care solicita informatii despre starea de sanatate a fostului premier.

Daca starea de sanatate a lui Adrian Nastase este stabila si medicii sunt de acord, acesta ar putea fi transferat in zilele urmatoare la spitalul in Penitenciarul Rahova, conform realitatea.net.

Politia: Pedeapsa lui Adrian Nastase NU a inceput

Decizia de transfer la spitalul penitenciarului urmeaza sa fie luata luni, in jurul orei 10, de catre medicii Bradisteanu si Lascar.

Solicitarea politistilor nu a putut fi inregistrata oficial deoarece de vineri, de la ora 15.00 pana luni la ora 8.00, nu este program la registratura.

"Vineri, pana la ora 15.00, la Spital nu s-a primit nicio astfel de instiintare. Oficial, la Spital nu s-a primit o astfel de cerere, pentru ca nu avea cine sa o inregistreze", a declarat, pentru gandul.info, doctorul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca.

Avocatul lui Adrian Nastase, Lucian Bolcas, a declarat ca, daca exista o asemenea solicitare, organele penale considera ca a inceput executatea pedepsei, iar avocatii vor cere intreruperea pedepsei.

Transferul la spitalul din Penitenciarul Rahova presupune inceperea sentintei de doi ani de inchisoare cu executare primita in dosarul "Trofeul Calitatii".

Medicii care l-au operat pe Adrian Nastase, pentru a indeparta tesuturile deteriorate in urma tentativei de sinucidere a fostului premier, au declarat ca pacientul se simte bine.

Anterior operatiei, medicii afirmau ca se tem de starea de sanatate a fostului premier din cauza faptului ca acesta este diabetic, cardiac si prezinta un risc ridicat de infarct.

Citeste si Macovei: Am dubii ca diagnosticul lui Nastase este corect


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.