Senatorul PSD Dan Sova ii solicita lui Vasile Blaga sa se disocieze, in numele PDL, de afirmatiile facute in ultimele zile de Monica Macovei in legatura cu ministrul Ioan Rus si cu liderul PSD Adrian Nastase.

"Solicit domnului Vasile Blaga, presedintele de facto al Partidului Democrat Liberal, sa se disocieze de afirmatiile calomnioase si lipsite de discernamant facute vineri si sambata de Monica Macovei, la adresa ministrului de Interne, Ioan Rus, si la adresa presedintelui CN al PSD, Adrian Nastase. In caz contrar, voi intelege ca cei din Partidul Democrat Liberal sunt de acord si isi asuma afirmatiile facute de Monica Macovei", a spus senatorul PSD, citat intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Macovei: Am dubii ca diagnosticul lui Nastase este corect

El adauga, in comunicat, ca Macovei "ar trebui sa isi ceara scuze proprietarilor pentru nenorocirea pe care a produs-o prin legile pe care le-a promovat".

La randul sau, senatorul PSD Daniel Savu considera ca atacul lansat de Monica Macovei la adresa lui Ioan Rus arata ca fostul ministru al Justitiei este o personalitate "sinistra".

Macovei despre declaratiile ministrului Rus: Trebuie sa isi dea demisia

"Este incredibil sa critici in acest fel un om pentru ca actionat ca un om. Atata ura in spatiul public cat a adus Monica Macovei nu a fost capabil niciun alt politician sa aduca. Nici macar Traian Basescu nu pare capabil de asa ceva. Este absolut rusinos ceea ce se intampla. Ma astept ca in PDL sa fie cineva care sa reactioneze la aceste derapaje. Ceea ce face Monica Macovei este descalificant pentru o fiinta umana", sustine Savu, intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.