Conventia Nationala Extraordinara a PDL pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc in 30 iunie, a decis, marti, Consiliul National de Coordonare (CNC) al formatiunii.

Conform surselor citate de MEDIAFAX, decizia a fost luata prin vot, inregistrandu-se doar o abtinere.

Cine mai vrea sa conduca PDL?

Anterior, surse din partid au declarat ca Vasile Blaga si Sever Voinescu au sustinut, in sedinta CNC al PDL, ca data convocarii Conventiei Nationale Extraordinare sa fie 30 iunie.

Preda: Problema PDL este cum obtine credibilitate

Conform surselor citate, Vasile Blaga a sustinut in CNC ca data convocarii Conventiei Nationale sa fie 30 iunie, el aratand ca trebuie respectata propunerea Colegiului Director de duminica. Si Sever Voinescu a sustinut, in sedinta CNC, ca data Conventiei sa fie 30 iunie, au mai precizat aceleasi surse.

Stolojan: Nu avem nevoie de lideri-navestisti in PDL

In cadrul dezbaterilor, unii democrat-liberali au sustinut ca alegerile pentru noua conducere sa aiba loc in 30 iunie, in timp ce altii, intre care Cezar Preda, Cristian Boureanu si Gheorghe Stefan au sustinut ca acestea sa aiba loc in 23 iunie, adica peste cinci zile, au relatat aceleasi surse.

Citeste si Ungureanu, o solutie pentru conducerea PDL?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.