Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat ca in sedinta de joi a Consiliului Director ii va cere demisia presedintelui partidului Emil Boc din cauza rezultatelor alegerilor locale.
"Nu poti sa vrei sa fii sef si cand se intampla ceva sa nu ai nicio responsabilitate. Trebuie ca intregul BPN, conducerea centrala nationala a partidului, sa-si dea demisia si sa facem un congres mare de 5.000 de oameni, cum am facut totdeauna, in afara de asta ultimul, mai aranjat asa, in care sa decida cine sa conduca si mai ales cand sa conduca, cei care au muncit si au castigat, au participat la aceste alegeri: primarii, cei care au candidat de primari si au ratat la 20-30 de voturi, ca aia sunt oamenii pe care se bazeaza partidul", a spus Radu Berceanu, potrivit gandul.info, care a spus ca si el are o responsabilitate politica la Dolj, insa nu a facut parte din conducerea partidului ca sa i se poata reprosa mai mult.

Marti, presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a anuntat ca demisioneaza de la sefia filialei din Capitala a partidului ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate de candidatii democrat-liberali la alegerilor locale.

Citeste si
Sorina Placinta a demisionat din PDL si va trece la PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.