Presedintele Traian Basescu ii indeamna pe toti romanii cu drept de vot sa mearga la vot in aceasta duminica pentru alegerile locale.

“Ii indemn, totodata, pe toti romanii cu drept de vot sa participe la alegerile locale, astfel incat rezultatul acestui scrutin sa legitimeze noii alesi si sa-iI oblige sa respecte promisiunile electorale”, a afirmat Basescu.

Ce trebuie sa stii despre alegerile locale de duminica

De asemenea, cu ocazia alegerilor locale, presedintele a solicitat toate institutiile statului legal implicate in procesul electoral sa asigure desfasurarea corecta, in conditii de legalitate si transparenta, a procesului electoral.

“Solicit formatiunilor politice participante la alegeri sa respecte regulile in timpul alegerilor locale, sa asigure prezenta reprezentantilor in sectiile de vot si sa asigure desfasurarea corecta a procesului electoral si a procesului de numarare a voturilor”, se arata in mesajul presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.