Ponta vede argumentul PDL pentru initierea si depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Executivului referitor la interventia brutala in justitie ca pe "o prostie".

"Aia e o prostie si o minciuna. Eu am luat absolut toate masurile legale ca lucrurile sa se desfasoare normal", a spus Ponta despre acuzatia adusa de PDL referitoare la interventia brutala in justitie.

Ponta a spus, referindu-se la intentia PDL de a depune o motiune de cenzura, ca este dreptul opoztiei de a face acest demers.

Preda invita UDMR la sustinerea unei motiuni

"Este dreptul PDL de a face motiune de cenzura si e dreptul Parlamentului de a decide. E un drept constitutional si pot sa si-l exercite, nu se pune problema", a spus Ponta, scrie MEDIAFAX.

Macovei: USL-isti furati, Ponta are grija de voi!

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a cerut, vineri, demisia premierului Victor Ponta pe motiv ca acesta a creat "o schema cu premeditare pentru a scapa USL-istii de raspundere penala, incepand cu Adrian Nastase", ea aratand ca demiterea sefului ISC este "insuficienta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.