Seful de campanie al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca partidul sau cere demisia premierului Victor Ponta, cel care l-a numit pe Constantin Grajdan in functia de director al Inspectoratului de Stat pentru Constructii (ISC).

Blaga a spus ca in ultima sedinta de guvern Victor Ponta a trecut in subordinea sa Inspectoratul de Stat in Constructii si a aratat ca aceasta decizie a fost premeditata.

"Ieri (miercuri n.r.), Inspectoratul de Stat in Constructii a anuntat in instanta ca nu are nicio pretentie in dosarul in care Adrian Nastase este judecat pentru fapte de coruptie. Cu asemenea manevra, Guvernul Ponta incearca sa se substituie justitiei. Suntem foarte ingrijorati de modul in care Guvernul Ponta intervine in actul de justitie. Cerem demisia imediata a lui Constantin Grajdan din functia de director al Inspectoratului de Stat in Constructii si demisia lui Victor Ponta, cel care l-a numit in aceasta functie", a afirmat Vasile Blaga, conform mediafax.ro.

In cursul zilei de joi, prim-ministrul Victor Ponta a decis demiterea lui Grajdan din functia de conducere a ISC din “cauza comportamentului sau”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.