Premierul Victor Ponta l-a demis pe seful Inspectoratului de Stat pentru Constructii (ISC), Constantin Grajdan, dupa ce acesta a declarat ca ISC nu constituie parte civila in dosarul “Trofeul Calitatii”.

"Incepand de astazi (joi, n.r.), domnul Balaban-Grajdan nu va mai activa in aceasta functie", informeaza Guvernul. Potrivit acestuia, decizia a fost luata din cauza comportamentului sefului ISC, care a luat decizii fara sa-l informeze pe primul ministru, desi institutia pe care o conduce se afla in subordinea Primului Ministru, potrivit HotNews.ro.

ISC a depus, marti, la dosarul "Trofeul calitatii", un document semnat de noul sef al institutiei, Constantin Grajdan, prin care arata ca institutia nu se constituie parte civila in aceasta cauza.

Eurodeputatul PDL Sebastian Bodu cere Curtii de Conturi sa se autosesizeze in cazul renuntarii Inspectoratului de Stat in Constructii la recuperarea prejudiciului de 64,8 miliarde lei in Dosarul "Trofeul Calitatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.