Politica 16 Mai 2012 12:45
Avocatii fostului premier Adrian Nastase au solicitat in cadrul recursului in dosarul “Trofeul Calitatii” recuzarea procurorului DNA prezent in aceasta cauza, cerere admisa de completul de judecatori.

"Eu sunt convins ca si dumneavoastra sunteti convinsi ca finalul va fi unul fericit sau nefericit pentru cei care au trimis dosarul acesta la instanta. In mod evident, achitarea este solutia fireasca. Vor fi probabil dezamagiti procurorii care au trimis 900 de martori aici, cei doi judecatori care au facut o motivare de stil stalinist si sunt convins ca acect complet de cinci va vedea mai atent aceste lucruri. Nu exista o fapta, iar in motivarea hotararii la prima instanta se spune foarte clar ca nu exista nici un fel de probe directe impotriva mea", a declarat Nastase, potrivit jurnalul.ro.

Motivarea judecatorilor in dosarul Adrian Nastase - Trofeul Calitatii

La finalul lunii ianuarie, Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in acest dosar de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.