Theodor Paleologu (PDL) si-a depus, marti, candidatura pentru Primaria Sectorului 1, acesta declarand ca este "prea fraier" sa ia "spaga", "foarte zgarcit cu banul public" si incapatanat, in sensul ca isi duce proiectele pana la capat.

Intrebat despre atuurile sale, democrat-liberalul a afirmat, dupa ce si-a depus candidatura, ca nu vrea sa vorbeasca despre el, ci vrea sa vorbeasca despre preocuparile oamenilor, despre nevoile sectorului si despre viziunea sa asupra dezvoltarii acestui sector.

"Despre mine sa vorbeasca altii. Eu nu pot vorbi, eventual, decat despre defectele mele, nu despre calitatile mele", a tinut sa precizeze Paleologu. Chestionat care sunt nevoile sectorului al carui edil doreste sa devina, el a mentionat ordinea publica, locurile de parcare si cainii comunitari, informeaza MEDIAFAX.

In ceea ce priveste ordinea publica, acesta a spus ca aceasta inseamna siguranta cetatenilor, prezenta politistilor pe strazi. "Trebuie ca politistii, in proportie de peste jumatate, sa fie in strada, in piete, unde e un potential de infractionalitate", a sustinut Paleologu.

Candidatul a apreciat ca in acest sector se aplica sanctiuni "foarte drastice si consistente" pentru masinile parcate in locuri nepermise. "Nu cred ca e corect sa se procedeze astfel atata vreme cat nu sunt suficiente parcari", a fost de parere deputatul PDL.

Referitor la cainii comunitari, el a sustinut ca este necesara o colaborare foarte stransa intre primarul de sector si Primaria Generala si ca trebuie o viziune de ansamblu pentru rezolvarea acestei probleme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.