Candidatul PDL la Primaria Sectorului 1 Toader Paleologu afirma ca principalele problemele ale bucurestenilor din Sectorul 1 sunt ordinea publica si siguranta.

“Ordinea publica si siguranta sunt prioritati absolute. Politia nu isi face treaba. Trei sferturi dintre politisti trebuie sa iasa pe strada, nu sa stea in birouri. Cand ai oameni care fac trafic ilegal, nu ii poti sa lasa asa. Politistii trebuie sa fie prezenti pe strazi sa vada despre ce e vorba. Am vazut, de exemplu, in jurul Garii de Nord aurolaci, prostituate si, mai rau, pesti, care sunt foarte periculosi. Toate aceste chestiuni care tin de siguranta publica sunt o prioritate absoluta”, a declarat Paleologu pentru Wall-Street.ro.

Candidatul PDL pentru Sectorul 1
afirma ca va lichida problema infractionalitatii din zona Garii de Nord in cateva saptamani: “Voi fi pe teren si ii voi face harcea-parcea”.

Toader Paleologu afirma ca daca ar castiga alegerile pentru sefia Sectorului 1 ar pastra programul de termoizolare a actualui primar Andrei Chiliman, insa ar stopa incredibila risipa si executia bugetara deficitara.

Citeste intregul interviu cu Toader Paleologu pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.