Vicepresedintele PDL Gheorghe Stefan a declarat, duminica, la Pro TV, ca este posibil ca premierul Mihai Razvan Ungureanu sa fie viitorul presedinte al Romaniei.

"Poate sa fie prezidentiabil, nu neaparat PDL. Poate sa creeze o noua formatiune, poate sa creeze o alianta de partide, o altfel de formatiune politica sau asociere politica in care dansul sa fie in varf si eu cred ca este posibil ca dansul sa fie viitorul presedinte al Romaniei", a mentionat Stefan, citat de mediafax.ro.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri seara, ca va face pasul privind lansarea unei formatiuni politice proprii cand “va calca pe teren ferm” si va aduna in jurul sau oameni in care sa aiba incredere.

Cert este ca Mihai Razvan Ungureanu se bucura de popularitate in randul romanilor. Un sondaj recent arata ca premierul a castigat intr-o luna trei procente in topul increderii in politicieni si este la egalitate cu presedintele PSD, Victor Ponta.

Tariceanu: Ungureanu a gresit cand a acceptat postul de premier

In acelasi interviu acordat pentru ProTV, Gheorghe Stefan s-a declarat convins ca, in urma viitoarelor alegeri parlamentare, PDL va ramane la guvernare. Prin urmare vicepresedintele PDL este de parere ca "dezertorii" partidului care au aparut in ultima vreme vor fi dezamagiti de alegerea lor.

"PDL isi va reveni si va reusi sa ia un scor bun in alegerile locale si mult mai bun la alegerile parlamentare", a apreciat democrat-liberalul.

Citeste si: PDL vrea sa obtina 25% la nivel national dupa alegerile locale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.