Calin Popescu Tariceanu considera ca Mihai Razvan Ungureanu a facut o greseala acceptand sa preia functia de premier, sustinand ca acesta “nu are experienta politica suficienta pentru a actiona in deplinatatea fortelor” ca prim-ministru.
"Nu are o experienta politica suficienta pentru a actiona in deplinatatea fortelor ca prim-ministru. Ca prim-ministru iti trebuie o experinta politica care se articuleaza in activitatea unei structuri politice, a unui partid", a sustinut Tariceanu, potrivit jurnalul.ro.

De asemenea, el a mentionat ca "situatia politica in Romania s-a deteriorat intr-atat, situatia arcului guvernamental este atat de afectata" incat implicit il afecteaza si pe Ungureanu, intrucat "sprijinul pe care in mod nomal trebuie sa-l aiba un prim-ministru in arcul majoritatii el il are intr-o masura care este destul de precara".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.