Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, strange semnaturi sa poata candida ca independent la alegerile pentru scaunul de primar al Capitalei.

In acest scop se organizeaza sambata spectacolul "Nicusor Dan Experience" intre orele 14.00 si 02.00 la Arenele Romane, relateaza evz.ro. Este vorba despre o serie de concerte gratuite, la care participa , Kumm, Bucharest Jazz Orchestra, Trei Parale, Blanoz, Maria Raducanu si Sorin Terinte si multi altii.

"Nu mai vreau o primarie impotriva careia sa lupt. Vreau o primarie care sa lupte pentru bucuresteni", motiveaza Nicusor Dan, pe site-ul oficial, decizia de a candida.

Dan are un doctorat in matematica la Universitatea Paris XIII si a organizat Forumurile Tinerilor Romani cu Studii in Strainatate, in 2000 si in 2002. El a strans 19.000 de semnaturi din cele 36.000 de care are nevoie pentru a intra in cursa electorala pentru Primaria Capitalei.

Citeste si: Muzica si politica sau cantaretii romani si concertele "electorale"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.