Cei mai multi romani considera ca PDL reprezinta cel mai bine interesele celor bogati si foarte bogati, in timp ce PSD reprezinta cel mai bine interesele celor saraci si foarte saraci, potrivit unui sondaj de opinie realizat de IRES.

La intrebarea “Dintre partidele si aliantele politice din Romania, care credeti ca reprezinta cel mai bine interesele celor bogati si foarte bogati?”, 30% au raspuns PDL, 13% PNL, 7% USL, 6% PSD, 3% PP-DD, cate 1% PRM si PNG, 0,4% PC, 0,3% UDMR si 0,2% UNPR.

De cealalta parte, la intrebarea legata de partidul care reprezinta cel mai bine interesele celor saraci, pe primul loc se situeaza PSD cu 18%, urmat, in ordine, de PP-DD (9%), UNPR (7), USL (7), PNL (6), PRM (4), PDL (3), PNG (2), PNTCD (1), UDMR (1) si PC cu 0,3%, scrie RomaniaLibera.ro.

De asemenea, respondentii considera ca Traian Basescu ii apara pe bogati, iar Victor Ponta pe saraci. Citeste si Romanii se considera saraci


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.