Liderii filialelor din Harghita ale PDL, UNPR, PRM, PNTCD si PER invita conducerea USL la discutii pentru constituirea Aliantei Electorale Romanesti, pentru ca romanii sa fie mai bine reprezentati in administratie.

Avand in vedere specificul judetului Harghita, unde romanii reprezinta aproximativ 15 la suta din totalul populatiei, conducerile filialelor judetene ale PDL, UNPR, PRM, PNTCD si PER "invita conducerea Uniunii Social Liberale (USL) Harghita, precum si celelalte partide din judet, la discutii in vederea constituirii unei aliante electorale romanesti, ce va avea ca obiectiv obtinerea a cat mai multe mandate de consilieri judeteni, dar si a unor mandate de consilieri locali, la nivelul anumitor comunitati locale", transmite MEDIAFAX.

Liderii partidelor mentionate au lansat un apel "catre toti cei care simt si gandesc romaneste" sa accepte cat mai curand participarea la discutiile pe tema aliantei electorale, exprimandu-si convingerea ca "doar astfel romanii vor fi cat mai bine reprezentati la aceste niveluri, dar si ca numai impreuna vom putea rezolva problemele cu care se confrunta romanii din Harghita".

Intrebat daca va da curs invitatiei, copresedintele USL Harghita Mircea Dusa (liderul PSD Harghita) a spus ca se bucura de invitatia la dialog politic, insa, potrivit hotararii luate la congresul USL de sambata, Uniunea nu va colabora, in alegeri, cu partidele care sprijina guvernarea.

Liderul PSD Harghita a invitat partidele romanesti care "doresc sa contribuie la aceasta constructie politica, adica la USL", sa candideze pe listele acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.