Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat ca opozitia nu va aduna cele 236 de semnaturi necesare trecerii unei motiuni de cenzura si ca incercarea de depunere a unei motiuni de cenzura "pe argumente absolut ridicole nu va avea niciun fel de sorti de izbanda".

Videanu a spus, intr-o conferinta de presa, ca demersul opozitiei este unul "absolut politicianist". "Eu am convingerea ca opozitia nu va aduna cele 236 de semnaturi necesare trecerii unei motiuni de cenzura. Demersul mi se pare unul absolut politicianist, doar suntem in campania electorala, fiecare trebuie sa-si utilizeze tot arsenalul de care dispune in ideea de a incerca sa se faca vizibil", a adaugat Videanu, potrivit MEDIAFAX.

In opinia acestuia, faptul ca USL "nu trece in sondaje de 47-48% este si rezultatul faptului ca opozitia nu reprezinta o alternativa pentru romani".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca USL va depune motiune de cenzura pe 17 aprilie, iar documentul va consemna nu doar "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, ci si "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".

Citeste si Ponta: Motiunea de cenzura va arata ca Ungureanu nu rezista la santaj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.