Senatorul PDL Marius Necula, despre care deputatul Mihail Boldea a spus, luni, in fata judecatorilor ca l-a rugat sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele statului, a venit la sediul DIICOT Galati.

Marius Necula a ajuns, vineri, la ora 10.00, la sediul DIICOT, declarand procurorilor ca nu are nicio legatura cu cazul Boldea, transmite MEDIAFAX.

El a sustinut ca decis sa faca declaratii in fata procurorilor, dupa ce, saptamana trecuta, la judecarea recursului arestarii lui Boldea, acesta din urma l-a acuzat ca i-ar fi cerut 15.000 de euro pentru a-i oferi documente din Arhivele Nationale.

"In urma declaratiilor aberante facute de catre inculpatul Mihail Boldea am vrut sa clarific situatia. Am declarat procurorului de caz ca nu cunosc nimic in legatura cu acest subiect si ca nu am nicio legatura cu faptele savarsite de Mihail Boldea. El trebuie sa raspunda pt tot ce a facut", a declarat Necula, la iesirea din sediul DIICOT, unde a stat aproximativ 30 de minute.

Citeste si Boldea: Am fost terfelit, sunt victima unei telejustitii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.