Deputatul Mihail Boldea a sustinut, luni, in fata judecatorilor instantei supreme, ca este nevinovat, ca viata sa sociala, politica si intima i-a fost terfelita, el declarandu-se victima unei "telejustitii".

Avocatul lui Boldea a spus ca politicianul doreste sa faca declaratii complete despre acuzatiile din dosar si despre plecarea sa, afirmand ca exista o presiune mediatica si "un anumit mod de a prezenta activitatea infractionala si viata inculpatului". "Se poate ajunge la lezarea vietii intime si a demnitatii clientului meu", a precizat avocatul.

Procurorul DIICOT de sedinta a sustinut ca nu poate fi admisa o asemenea solicitare pe motiv ca este vorba de fapte contrapatrimoniului si ca astfel de fapte nu aduc atingere valorilor expuse de avocat, context in care instanta suprema a respins ca neintemeiata aceasta cerere.

In continuare, Mihail Boldea a spus ca este nevinovat si ca este prima declaratie pe care o face in acest dosar. "Am fost terfelit, viata mea sociala, intima, familiala si politica au fost terfelite. Sunt victima unei telejustitii si a presiunilor mediului politic si a mass-media care au dorit rastignirea mea", a declarat Boldea, conform MEDIAFAX.

Deputatul Mihai Boldea a cerut, luni, ca recursul privind arestarea sa preventiva sa se judece in sedinta secreta, intrucat publicitatea acesteia ii va aduce atingere vietii intime si demnitatii, insa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins solicitarea politicianului.

Citeste si Deputatul Mihai Boldea, cercetat pentru "tunuri" imobiliare de 1 mil. euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.