Senatorul independent Mircea Geoana a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu isi va duce la troc votul "asa-zis de aur" pe care il are in forul legislativ si ca va ramane senator independent pana la finalul actualei legislaturi.
"Nu imi voi duce la troc, la mezat, la iarmaroc votul pe care il am, care deocamdata este un vot asa-zis de aur, poate se schimba lucrurile. Nu ma intereseaza sa am conversatii nici cu unii, nici cu ceilalti (din opozitie sau de la putere - n.r.), voi judeca cu minte proprie daca exista ceva util pentru societate si nu voi ezita sa votez", a spus Mircea Geoana, transmite MEDIAFAX.

El le-a cerut reprezentantilor opozitiei si puterii sa il scoata din socotelile pe care eventual si le fac in Senat cu privire la votul si orientarea sa, anuntand ca va ramane senator independent pana la sfarsitul acestei legislaturi si va exprima votul sau exclusiv in raport cu interesele generale ale populatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.