Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.

"As dori sa ii rog si pe cei din opozitie si pe cei de la putere sa inceteze sa ma numere ca fiind de o parte sau de alta. Nu ma simt reprezentat nici de putere nici de opozitie, asa cum cred ca nu se simte reprezentata o parte importanta a populatiei Romaniei. (...) Nu voi raspunde nici acestor bezele de circumstanta pe care opozitia mi le transmite dupa ce stim ce s-a intamplat in Senat si nici acestor cantece de sirena pe care actuala putere le transmite in diverse moduri", a declarat Geoana, la finalul sedintei de plen, el aratand ca va ramane "senator independent pana la finalul acestui ciclu al Parlamentului".

De asemenea, el a subliniat ca nu este interesat sa salveze prin votul sau "nici reputatia mai mult decat dogita a actualei puteri si nici incercarea neconvingatoare, cel putin astazi, a opozitiei de a se prezenta ca o alternativa autentica la actuala putere", informeaza MEDIAFAX.

Geoana a criticat USL pentru maniera in care a revendicat majoritatea la Senat, in urma trecerii de la PDL la PNL a senatorului de Caras-Severin Iosif Secasan.

Citeste si
Hasotti, USL: In senat, opozitia va avea majoritatea cu Geoana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.