Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, a afirmat referitor la cazul deputatului Mihail Boldea, ca in politica externa sunt "chestiuni mult mai importante decat aceasta situatie".

"Obligatiile legale ale Ministerului de Externe sunt cele de a primi elementele din mandatele de urmarire si de a le comunica statelor in cauza pentru ca aceste state sa ia masurile interne pe care le au in vedere. Este o legislatie foarte clara", a declarat Cristian Diaconescu, conform MEDIAFAX.

Intrebat de jurnalisti daca considera ca Mihail Boldea se va intoarce in tara de bunavoie, ministrul de Externe a spus ca nu vrea sa faca comentarii.

"Eu cred ca avem, din punctul de vedere al politicii externe, chestiuni mult mai importante decat aceasta situatie. Acesta este punctul meu de vedere. Sunt in politica externa lucruri extrem de complicate in acest moment si va sunt recunoscator pentru interesul dumneavoastra pentru ele", a mai spus Diaconescu.

Citeste si: Primele declaratii ale lui Boldea: "Nu trebuie sa ma caute, vin eu"

Afacerile murdare ale lui Boldea: Cine, cat si mai ales... cum?

Averea lui Boldea, pusa sub sechestru de DIICOT


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.