Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat ca a stiut cu o seara inaintea consultarilor cu partidele pentru formarea noului guvern ca presedintele Traian Basescu intentiona sa propuna guvernarea lui Victor Ponta si USL.

"Eu am fost informat cu o seara inainte de aceasta propunere, sa predea (presedintele Traian Basescu, n.r.) guvernarea lui Ponta si USL", a declarat Flutur pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca a participat la o discutie pe aceasta tema in cadrul careia presedintele Traian Basescu a vorbit despre aceasta intentie. "Am stiut despre aceasta intentie", a spus Flutur.

El a mentionat ca nu a stiut insa ce s-a discutat la consultarile cu reprezentantii USL.

Intrebat cum comenteaza reactia liderilor USL la propunerea presedintelui, Gheorghe Flutur a spus ca acestia au dovedit inca o data ca nu-si asuma raspunderea guvernarii. "Eu nu am stiut ce s-a discutat la consultari, dar am vazut ca ei (reprezentantii USL, n.r.) erau pentru anticipate si nu pe asumarea raspunderii guvernamentale. De fapt, este vorba despre fuga de raspundere", a spus Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.