PDL Bucuresti se plange ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a dat jos bannerele democrat-liberalilor despre greva USL.
Acestia afirma ca Sorin Oprescu ii apara pe chiulangi si “se plaseaza in postura de simplu sublatern ascultator al lui Crin Antonescu si Victor Ponta”, scrie realitatea.net.

Pedelistii spun ca Oprescu este la randul sau un chiulangiu.


"Dincolo de considerentele de ordin politic ale Primarului General, PDL Bucuresti crede ca decizia lui Sorin Oprescu de a da jos bannerele cu chiulangiii parlamentari este si rezultatul unei vinovatii personale. Pentru ca si el este unul dintre lenesii care nu vin la serviciu, dar isi incaseaza nestingherit leafa. Este stiut faptul ca Primarul General se trezeste doar tarziu dupa pranz si ajunge la serviciu la ora inchiderii primariei. Probabil ca de aici si afinitatile existente intre el si Crin Antonescu, intaiul chiulangiu al tarii, care nu a trecut niciodata in sesiunea de toamna pe la Senat. In acest mod se aseamana si de aceea a acceptat sa se inroleze in oastea de stransura a USL", mai transmite sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.