Senatorul PDL Traian Igas afirma ca greva parlamentara a opozitiei este "o abordare complet gresita si lipsita de responsabilitate fata de romani", numindu-l pe Crin Antonescu "cel mai mare chiulangiu" pentru ca ar avea "o prezenta la serviciu de zero la suta".

"Ideea de a continua pe linia boicotarii lucrarilor sau a absentarii de la lucrarile Senatului si Camerei Deputatilor este o abordare complet gresita si lipsita de responsabilitate fata de romani. Cu cateva zile inainte de inceperea sesiuni normale a Parlamentului, au cerut sesiune extraordinara, cu motivarea ca dialogul trebuie sa aiba loc in Parlament, si nu in strada. Si am avut sesiune extraordinara. Acum, cand a inceput sesiunea normala, nu mai vin, nu mai considera ca dialogul trebuie sa aiba loc in Parlament”, a spus senatorul Traian Igas, conform MEDIAFAX.

Fostul ministru de Interne a adaugat ca liderul PNL, Crin Antonescu, "este primul care a picat examenul prezentei la serviciu, cu zero la suta”.

Igas a spus ca Antonescu "este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu ii place munca”, dar ca nu ii intelege pe colegii din opozitie ai acestuia.

"Aceasta este «alternativa» reala a opozitiei pentru Romania: zero prezenta la serviciu, 1,4 milioane de euro pe luna salarii si indemnizatii «bagate» in buzunar”, a afirmat senatorul Traian Igas.

La aceeasi conferinta de presa, senatorul Ovidiu Marian a spus ca parlamentarii opozitiei "fac coada doar la casierii pentru a-si incasa banii”.

"Nu inteleg ce fel de greva este aia cand iti iei banii, te plimbi cu avionul si stai la hotel in Bucuresti”, a spus Ovidiu Marian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.